Delarbre
Delarbre
  • Home Cooking
  • Kookworkshop
  • Take-out
  • Impressie
  • Mijn verhaal
  • Contact

Een Culinaire Kerst om samen te genieten, 24-25-26 december.

Culinair KERST menu Thuis

Geniet met Kerst van verrassende smaakcombinaties!

Kerst MENU  (€ 77 / persoon)

✔ Hangop – Komkommer – Zuurdesem
✔ Pompoen – Paling
✔ Arbequino – Knolselder – Ganzenlever

✔ Broodje/Boter

✔ Coquille – Groene Kool – Ponzu
✔ Zeebaars – Rettich – Mierikswortel
✔ Green egg Hert – Schorseneer – Bosbes
✔ Nashipeer – Honycomb – Rozemarijn

✔ Koffiegarnituur

Extra

✔Duo Mangalica Ham | Spianata Piccante  (€ 9,50 / 100g)
✔Kaasassortiment (inclusief brood + compote) (€ 15 / persoon)

Vul naar wens aan met aperitief, wijn, homemade limoncello of arancello.

Bestellen
Mario Delarbre | Hoogstraat 9/B | 2470 Retie | M 0486 72 42 75 | Emario@delarbre-culinair.be

Delarbre Culinair Createlier © 2023