Delarbre
Delarbre
  • Home Cooking
  • Kookworkshop
  • Take-out
  • Impressie
  • Mijn verhaal
  • Contact

Gastronomische beleving, 31 december en 1 januari.

Delarbre culinair createlier mario gastronomisch chef-kok sterrenniveau smaakcreaties

Een gastronomische totaalbeleving, boordevol smaakbommetjes!

Eindejaars MENU  (€ 85 / persoon)

✔ Hangop – Komkommer – Zuurdesem
✔ Pompoen – Paling
✔ Arbequino – Knolselder – Ganzenlever

✔ Broodje/Boter

✔ Coquille – Groene Kool – Ponzu
✔ Gerookte Eend – Kimchi – Pastinaak
✔ Zeebaars – Rettich – Mierikswortel
✔ Green egg Hert – Schorseneer – Bosbes
✔ Nashipeer – Honycomb – Rozemarijn

✔ Koffiegarnituur

Extra

✔Duo Mangalica Ham | Spianata Piccante (€ 9,50 / 100g)
✔Kaasassortiment (inclusief brood + compote) (€ 15 / persoon)

Vul naar wens aan met aperitief, wijn, homemade limoncello of arancello.

Bestellen
Mario Delarbre | Hoogstraat 9/B | 2470 Retie | M 0486 72 42 75 | Emario@delarbre-culinair.be

Delarbre Culinair Createlier © 2023